Blog

Så kan du tjäna pengar med din blogg

Behöver du mer pengar eller helt enkelt ett nytt arbetsliv? Du kan faktiskt blogga dig till bättre ekonomi. Idag är det många svenskar som har en sido- eller heltidsinkomst hemifrån datorn. Här kommer tipsen som tar dig närmare målet.

Arbeta online

Det är många av oss som behöver mer pengar. Det är stressande när pengarna knappt räcker till eller att hela tiden behöva titta hur mycket man har kvar på bankkontot. Det finns flera saker som som du kan göra för att få mer pengar och ett av dem är att tjäna pengar online. Förutom att blogga och driva internetföretag, så kan du också jobba hemifrån inom en rad olika yrken. Titta på The Place som har många lediga jobb som passar dig som antingen vill frilansa eller ha ett extrajobb. Det är skönt att sitta i soffan och se pengarna rulla in.

Blogga dig till mer pengar

Ok, att bli heltidsbloggare är ganska svårt. Det kräver både rätt ämne, rätt personlighet, rätt slags artiklar och mycket tid. Samtidigt är det något som du kan börja arbeta för som ett framtida jobb och för att bli mer ekonomiskt oberoende. Att däremot driva en blogg och börja tjäna extra pengar är lättare. Först och främst måste du ha besökare för att kunna tjäna pengar på din blogg. För att få besökare måste du skriva om något som intresserar folk, blogga om ett ämne som vanliga människor skriver in i sökmotorerna och söker hjälp med. Typ: rätt löpteknik, gå ner i vikt, hundvalpar, tillverka egna smycken eller hundförsäkringar. Du bör också ha mer än bara en blogg och testa olika ämnen. För att lyckas måste du också nischa bloggen, alltså skriva väldigt smalt. Blogga inte allmänt om hur man går ner i vikt, utan fokusera på hur man kan gå ner i vikt genom promenader eller genom 8:16 fastan.

fusion