Blog

Blogga om mode

Att vara bloggare kan ge både publicitet och inkomst, men det gäller att sticka ut så folk får reda på vem du är. Du som brinner för ett visst ämne kan börja blogga om det, det blir oftast de bästa bloggposterna om du faktiskt vet mycket om ämnet. Är du modeintresserad kan du börja blogga om mode eller kanske göra en affiliate sajt om mode – såsom att beskriva plagg som en snygg trenchcoat från NA-KD, eller smycken från olika smyckesdesigners.

Blogga om olika stilar

Många som läser bloggar om mode vill ha inspiration om trender, stilar och nya varumärken. Därför kan det vara en god idé att visa olika stylingtips såsom att sätta ihop en trendig trenchcoat från NA-KD med passande byxor, en läcker topp och snygga accessoarer som väska, handskar och skor. Det är kul för läsarna att få se hur man kan kombinera olika plagg och stilar och det behöver absolut inte vara dyra plagg. De flesta har faktiskt inte råd att köpa märkeskläder så att sätta ihop stilar med plagg som alla kan ha råd med kan vara en perfekt nisch för din modeblogg.

Skriv om tips på hur man hittar de billigaste men trendigaste plaggen, hur man kombinerar dem rätt och vad man kan tänka på när man köper kläder. Vilka plagg man bör ha i sin basgarderob med mera.

Försök hitta din målgrupp och kombinera den med ditt modeintresse på bästa sätt. Oftast kommer du få samarbeten med varumärken med tiden och på så vis bli mer känd.

Bloggtips

fusion