Blog

Bra ljus på bilen för att kunna arbeta överallt med bloggen

Det är bra att ha en säker och välutrustad bil som bloggare eller om du driver en Youtubekanal. Då kan du sätta dig bilen och åka iväg för att skriva, intervjua personer, filma och ta snygga kort. Bland det viktigaste är att du verkligen syns. Skaffa extraljus och blixtljus för att köra säkert året om.

Utrusta bilen med extraljus

Att köpa extraljus eller en ljusramp gör stor skillnad när du kör under höst och vinter. Då är du tryggare när du måste köra i mörker. Du upptäcker vilda djur snabbare och andra trafikanter ser dig bättre på avstånd. Vilka slags ljus du ska köpa beror på vad du ska göra och din bil. Det är klokt att ha extraljus, blixtljus eller ljusramp. När du ska köpa extrabelysning ska du först ta reda på vilka slags lampor som fungerar på din bil. På vissa bilar är det bättre med ljusramp, medan det på andra bilar är smartare med extraljus. Glöm inte heller varnings- och blixtljus. Särskilt om du tycker om att fotografera och ofta stannar till vid vägkanten. Det kan bokstavligen rädda livet på dig. Gå in på Worksystem och köp blixtljus, extraljus och ledramp. Där hittar du också annan bra utrustning för att fixa till bilen för att kunna blogga effektivt på vägen.

Blogga i bilen

Det är smart att fixa iordning och utrusta bilen för att kunna arbeta med datorn i den. Dels kommer du att spara in mycket pengar genom att kunna sitta i bilen och arbeta, eventuellt sova, dels kommer du kunna åka på riktiga fotoäventyr när du kan använda bilen fullt ut. Som bloggare, youtuber eller fotograf kommer du kunna skriva och ta så mycket bättre bilder när du verkligen kommer ut i naturen. Du sover en natt i bilen och kan fotografera soluppgången över en fjällrygg eller skärgården. Det underlättar också om du ska intervjua personer. Istället för att behöva sova på hotell och äta på restaurang, så kan du använda bilen. När du bygger upp din blogg eller onlineverksamhet är det ett smart sätt att få råd att skapa bra och intressantare content, samtidigt som det inte kostar dig för mycket.

fusion