Blog

Blogga om miljön

Ett ämne som är hetare än någonsin är miljön. Det upprör, engagerar, skapar rubriker och väcker intresse och irritation till höger och vänster. Alla har en åsikt. Här är en nisch som kan vara användbar för bloggandet på flera olika sätt.

Hur du väljer att profilera dig beror på dina intressen. Du kanske tycker det är rimligt att hålla dig på hushållsnivå i vardagslivet, och vill skriva om vad just du gör för att vara miljövänlig och tänka på miljön. Du kanske vill ge dig ut och dokumentera nedskräpningen i samhället och naturen för att visa för alla hur mycket skräp som faktiskt ligger överallt?

Skriv om innovationer

Har du ett bilintresse kan du kombinera det med miljöbilar och ny teknik för miljövänligare bilar, och ett intresse för forskning i allmänhet kan leda till att du skriver om nya upptäckter och forskningsresultat om allt som har med miljö och energi att göra.

Det finns många husmorstips om hur man sparar energi, vatten och liknande är också bra för miljön, och många tips användes redan av din farmors mormor men har fallit i glömska. Det kanske är dags att rota igenom de gamla arkiven och damma av kunskaperna?

fusion