Blog

Gör det själv-blogg

Det ligger i tiden med att göra väldigt mycket på egen hand nu. Det handlar om renoveringar, inredning, pyssel, återbruk och återanvändning och mycket mera. Spara pengar på att göra det själv samtidigt som du gör det miljövänligt eller återanvänder för att minska de växande sopbergen är helt rätt.

Använd din hobby

Har du pyssliga fingrar och tycker om att renovera, inreda, bygga saker eller pyssla på något sätt kan du använda dig av det när du bloggar. Gör det själv-bloggen kan även bli en plattform för att sälja dina hemmagjorda alster som scrapbookade jul- och gratulationskort. Du kan berätta om dina egna projekt, steg för steg eller så kan du beskriva i bloggen hur du lär dig och provar nya projekt som du inte har kunskap om sedan tidigare. Läsarna kan följa dig genom processen, i medgång och motgång och det blir som en intressant följetong för att se vad som händer.

Har du ingen hobby kanske renoveringen av huset eller lägenheten kunde vara kul att dokumentera och skriva om. När det är renoverat ska det dessutom inredas, och då kan du skriva om det. Det du gör kan verka som inspiration för andra, och du kan få en kanal att bolla idéer genom.

fusion