Blog

Ämnen som engagerar läsare

De bästa bloggläsarna är de som är aktiva och engagerade. De kommenterar, länkar och delar ens blogginlägg med jämna mellanrum. Dessa läsare vill vi såklart ha fler inlägg samt råd om de vi redan har. Därför är det viktigt att hela tiden komma med nytt blogginnehåll som håller läsarnas intresse och engagemang uppe. Vi har tagit fram några förslag på ämnen som läsare uppskattar och som du kan spinna vidare på när fantasin tryter.

Sex säljer alltid

Det här ämnet är inte för alla att blogga om men det går inte att sticka under stolen med att det går hem hos läsarna. Vi menar inte att du ska lägga upp lättklädda bilder och blotta ditt privatliv utan det finns många andra vinklar på det här ämnet. Till exempel kan du testa olika sexleksaker och be läsarna tipsa om deras favoriter. Eller varför inte leta upp lite roligt och spännande fakta om sex att dela med dig av?

Stora nyheter och politiska frågor

Se vilka ämnen som dyker upp i dina sociala medier och nyhetsflöden idag. De som engagerar mycket där kommer med största sannolikhet även att engagera på din blogg. Var inte rädd för att uttrycka din egen åsikt och be om dina läsares tankar och funderingar. Däremot får du vara beredd på att vissa ämnen rör upp starka känslor och att du kan behöva hålla ett extra öga på kommentarsfältet. Det bästa kommentarsfältet är när det förs intressanta diskussioner med en god ton. Det kommer locka båda gamla och nya läsare till att delta och återkomma till inlägget flera gånger om.

fusion