NÄTVERK. UTBILDNING. FRAMGÅNG.

Bli medlem i Better Bloggers!

Som medlem i Better Bloggers blir du en viktig del av ett nätverk som finns till för att utbilda, inspirera och stärka bloggare och online influencers som yrkeskategori.

Vi är alltså inte enbart till för bloggare och även för YouTubers, Instagrammare och andra sociala profiler. Vi vill att du ska få de bästa verktygen för att kunna leva på att göra det du älskar. När du lyckas, lyckas vi!

Att bli medlem i Better Bloggers är helt gratis. Vissa event och konferenser kommer vara avgiftsbelagda men dessa är självklart helt frivilliga.

Som medlem får du:

TILLGÅNG TILL ETT AKTIVT YRKESNÄTVERK

Häng med dina bloggkollegor både offline och online. Vår exklusiva medlemsgrupp på Facebook är en källa för både kunskap och inspiration och bubblar dagligen av aktivitet. Ungefär en gång per kvartal bjuder vi även in till nätverksträffar, bbmeets – kostnadsfritt!

KUNSKAPSBANK & WEBBKURSER

BetterBloggers.se är en källa till information och rekommendationer som inte tidigare funnits i branschen. På vår sajt hittar du allt du behöver för att ta nästa steg i din karriär. Missa inte heller våra webbkurser, speciellt framtagna för våra medlemmars behov.

VÅRT NYHETSBREV

Ett nyhetsbrev, ungefär en gång i månaden, fullmatat med artiklar fokuserat på inspiration och utmaningar du ställs inför som bloggare.

FÖRTUR TILL BETTER MATCH

Som medlem i Better Bloggers blir du även per automatik en del av Better Match, en matchmakingtjänst för företag som vill hitta relevanta bloggare att samarbeta med. En säljkanal för dig och din blogg alltså! Better Match lanseras i vår.

VAR MED OCH FÖRÄNDRA!

En möjlighet att vara med och skapa standards för bloggare och andra online publishers för en mer kontrollerad och rättvis bransch.


Visionen med Better Bloggers är att det ska bli den enda platsen du behöver för att bygga din blogg som en business. Den närmaste tiden kommer att bjuda på många spännande projekt, alla med mål för att stödja dig och din vision med din blogg.

Bli medlem gratis!

Börja med att ange din mailadress nedan:

Maxa din bloggs potential

Badges till din blogg

Vill du visa upp för dina besökare att du är medlem i Better Bloggers? Att du är en seriös bloggare som jobbar aktivt på att bli bättre på sitt hantverk?

Ladda ner en av bilderna nedan (eller kopiera koden under bilden), lägg den i din sidebar och länka till http://www.betterbloggers.se så stärker du nätverket och andra medlemmar kan se att du också är medlem. På så sätt blir communitykänslan ännu starkare!

Better Bloggers
Better Bloggers
Better Bloggers
Better Bloggers
Better Bloggers
Better Bloggers
betterbloggers_badge_07
Better Bloggers
Better Bloggers